Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

marți, 18 noiembrie 2014

Oferta KFC Black Friday 2014

V-am prezentat pana acum cele mai tari oferte si promotii de la KFC. Daca ofertele din timpul anului au fost interesante, asteapta oferta KFC pentru Black Friday 2014!

Hai la cumparaturi sau mai cauta pe site si alte promotii.

KFC nu a facut inca publica oferta pentru Black Friday! Ai sperat ca KFC sa anunte oferta de Black Friday inca de acum? Si eu as fi vrut. Hai sa fim seriosi. De indata ce oferta de Black Friday a KFC va fi disponibila, va aparea la adresa: Oferta Black Friday KFC

Va rugam sa vizitati si categoria Black Friday pentru a fi pe deplin informati despre aceasta ocazie.

Si ca sa fii si mai informat, consulta aici programul KFC: Program KFC. "Se apropie Black Friday 2014! Vinerea Neagra a comertului mondial este pe 21 sau 28 noiembrie 2014. Vezi aici toate ofertele Black Friday 2014, dar mai ales informatii despre zilele in care magazinele participa la Black Friday, unele dau startul mai repede. Foarte multe magazine vor participa la Black Friday 2014 cu oferte atragatoare. Oare KFC se numara printre ele?