Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

marți, 18 noiembrie 2014

Oferta Takko Black Friday 2014

Cred ca ofertele prezentat pentru Takko au fost pe placul tuturor. Daca ofertele din timpul anului au fost interesante, asteapta oferta Takko pentru Black Friday 2014!

Va asteapta multe surprize si mega promotii!

Takko nu a facut inca publica oferta pentru Black Friday! Crezi ca astia de la Takko sunt prosti si publica oferta de Black Friday cu atata timp inainte? Hai sa fim seriosi. De indata ce oferta de Black Friday a Takko va fi disponibila, o voi promova si eu la adresa: Oferta Black Friday Takko

Pentru shopping adevarat, ai aici toate articolele noastre despre Black Friday.

Programul magazinelor Takko poate fi verificat aici: Program Takko. "Se apropie Black Friday 2014! Vinerea Neagra a comertului mondial este pe 21 sau 28 noiembrie 2014. Vezi aici toate ofertele Black Friday 2014, dar mai ales informatii despre zilele in care magazinele participa la Black Friday, unele dau startul mai repede. Foarte multe magazine vor participa la Black Friday 2014 cu oferte atragatoare. Oare Takko se numara printre ele?