Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

Magazine participante Black Friday 2014

Fenomenul Black Friday a cuprins si Romania, astfel ca an de an tot mai multe magazine se alatura 'sarbatorii' shopingului. Fie ca sunt magazine stradale sau din malluri, fie magazine online... Black Friday inseamna o super afacere atat pentru vanzatori, cat si pentru cumparatori.

Pentru Black Friday 2014 ce se va desfasura vineri, 21 noiembrie 2014, comerciantii au  pregatit oferte spectaculoase.


Insa pentru a fi la curent cu ultimele oferte si anunturi legate de Black Friday iti sugerez sa-ti salvezi la Favorite urmatorul link: Black Friday Romania 2014!


 Printre magazinele participante la Black Friday Romania 2014 se numara IKEA, Flanco, Domo, Altex, Media Galaxy, eMag.ro, evoMag.ro si multe altele!

Acceseaza aceasta pagina pentru a citi ultimele articole despre magazinele participante la Black Friday 2014 in Romania. Vrei sa fii informat ca sa ai un Black Friday fericit, sau crezi ca te descurci si singur in depistarea ofertelor?... ca risti sa ramai cu buza umflata si sa ai un Pink Monday innorat. Cele mai bune oferte de Black Friday le gasesti aici!