Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

marți, 18 noiembrie 2014

Oferta Bricostore Black Friday 2014

" Daca ofertele din timpul anului au fost interesante, speram ca Bricostore sa 'rupa' gura targului de Black Friday 2014!

Hai la cumparaturi sau mai cauta pe site si alte promotii.

Am tot vazut o gramada de vrajeli pe net... ca uite oferta Bricostore pentru Black Friday! Black Friday-ul este marketing pur, iar Bricostore va publica oferta pentru acesta eveniment la momentul oportun, nicio secunda mai repede. Hai sa fim seriosi. De indata ce oferta de Black Friday a Bricostore va fi disponibila, va aparea la adresa: Oferta Black Friday Bricostore

Verifica aici toate anunturile magazinelor pentru Black Friday.

Programul Bricostore va fi cu siguranta mai interesant de Black Friday, insa iata aici programul de functionare al tuturor magazinelor: Program Bricostore. "Se apropie Black Friday 2014! Vinerea Neagra a comertului mondial este pe 21 sau 28 noiembrie 2014. Vezi aici toate ofertele Black Friday 2014, dar mai ales informatii despre zilele in care magazinele participa la Black Friday, unele dau startul mai repede. Foarte multe magazine vor participa la Black Friday 2014 cu oferte atragatoare. Oare Bricostore se numara printre ele?