Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

miercuri, 19 noiembrie 2014

Oferta kika Black Friday 2014

Ne-am obisnuit cu oferte interesante la kika. Daca ofertele din timpul anului au fost interesante, speram ca kika sa 'rupa' gura targului de Black Friday 2014!

Hai la cumparaturi sau mai cauta pe site si alte promotii.

Am tot vazut o gramada de vrajeli pe net... ca uite oferta kika pentru Black Friday! Black Friday-ul este marketing pur, iar kika va publica oferta pentru acesta eveniment la momentul oportun, nicio secunda mai repede. Hai sa fim seriosi. Imediat ce kika anunta oferta de Black Friday, va aparea la adresa: Oferta Black Friday kika

Va rugam sa vizitati si categoria Black Friday pentru a fi pe deplin informati despre aceasta ocazie.

Programul magazinelor kika poate fi verificat aici: Program kika. "Se apropie Black Friday 2014! Vinerea Neagra a comertului mondial este pe 21 sau 28 noiembrie 2014. Vezi aici toate ofertele Black Friday 2014, dar mai ales informatii despre zilele in care magazinele participa la Black Friday, unele dau startul mai repede. Foarte multe magazine vor participa la Black Friday 2014 cu oferte atragatoare. Oare kika se numara printre ele?