Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

miercuri, 19 noiembrie 2014

Oferta Hornbach Black Friday 2014


" Daca ofertele din timpul anului au fost interesante, speram ca Hornbach sa 'rupa' gura targului de Black Friday 2014!

Va asteapta multe surprize si mega promotii!

Din pacate oferta Hornbach pentru Black Friday inca nu a aparut! Ai sperat ca Hornbach sa anunte oferta de Black Friday inca de acum? Si eu as fi vrut. Vanatoarea asta de promotii ne-a luat mintile si uite ce am ajuns sa patim! Imediat ce Hornbach anunta oferta de Black Friday, o voi promova si eu la adresa: Oferta Black Friday Hornbach

Ca sa nu fie discriminare, facem publicitate tuturor magazinelor: acceseaza linkul Black Friday si gasesti toate articolele despre anunturile magazinelor despre cea mai importanta zi a reducerilor de peste an.

Si ca sa fii si mai informat, consulta aici programul Hornbach: Program Hornbach. "Se apropie Black Friday 2014! Vinerea Neagra a comertului mondial este pe 21 sau 28 noiembrie 2014. Vezi aici toate ofertele Black Friday 2014, dar mai ales informatii despre zilele in care magazinele participa la Black Friday, unele dau startul mai repede. Foarte multe magazine vor participa la Black Friday 2014 cu oferte atragatoare. Oare Hornbach se numara printre ele?