Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

marți, 18 noiembrie 2014

Oferta Otter Black Friday 2014


" Daca ofertele din timpul anului au fost interesante, stai sa vezi ce ne-a pregatit Otter pentru Black Friday 2014!

Va asteapta multe surprize si mega promotii!

La Otter, Black Friday este o 'sarbatoare' speciala, dar e cam devreme ca oferta sa fie disponibila. Black Friday-ul este marketing pur, iar Otter va publica oferta pentru acesta eveniment la momentul oportun, nicio secunda mai repede. Hai sa fim seriosi. Imediat ce Otter anunta oferta de Black Friday, o sa o public la aceasta adresa: Oferta Black Friday Otter

Pentru shopping adevarat, ai aici toate articolele noastre despre Black Friday.

Programul Otter va fi cu siguranta mai interesant de Black Friday, insa iata aici programul de functionare al tuturor magazinelor: Program Otter. "Se apropie Black Friday 2014! Vinerea Neagra a comertului mondial este pe 21 sau 28 noiembrie 2014. Vezi aici toate ofertele Black Friday 2014, dar mai ales informatii despre zilele in care magazinele participa la Black Friday, unele dau startul mai repede. Foarte multe magazine vor participa la Black Friday 2014 cu oferte atragatoare. Oare Otter se numara printre ele?