Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

marți, 18 noiembrie 2014

Oferta Lidl Black Friday 2014

Am prezentat mereu cele mai tari oferte de la Lidl. Daca ofertele din timpul anului au fost interesante, stai sa vezi ce ne-a pregatit Lidl pentru Black Friday 2014!

Hai la cumparaturi sau mai cauta pe site si alte promotii.

Din pacate oferta Lidl pentru Black Friday inca nu a aparut! Banuiai si tu ca la Lidl oferta de Black Friday va fi secreta pana in ultimul moment, nu-I asa? Hai sa fim seriosi. Imediat ce Lidl anunta oferta de Black Friday, va aparea la adresa: Oferta Black Friday Lidl

Ca sa nu fie discriminare, facem publicitate tuturor magazinelor: acceseaza linkul Black Friday si gasesti toate articolele despre anunturile magazinelor despre cea mai importanta zi a reducerilor de peste an.

Programul Lidl va fi cu siguranta mai interesant de Black Friday, insa iata aici programul de functionare al tuturor magazinelor: Program Lidl. "Se apropie Black Friday 2014! Vinerea Neagra a comertului mondial este pe 21 sau 28 noiembrie 2014. Vezi aici toate ofertele Black Friday 2014, dar mai ales informatii despre zilele in care magazinele participa la Black Friday, unele dau startul mai repede. Foarte multe magazine vor participa la Black Friday 2014 cu oferte atragatoare. Oare Lidl se numara printre ele?

UPDATE: A APARUT OFERTA!