Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

sâmbătă, 1 februarie 2014

Colectia de primavara New Yorker Piatra Neamt 2014

Fii cu ochii pe festivalul reducerilor in Piatra Neamt la New Yorker, in perioada sambata 1 februarie 2014 - sambata 31 mai 2014. Suna destul de bine! Numai in cele 120 zile beneficiati de oferte de calitate la bugete mici.

Daca nu te-a convins aceasta promotie, vezi in magazin sau mai cauta pe site.

Apasa pe Catalog New Yorker daca te intereseaza ofertele New Yorker Piatra Neamt. Va rugam sa vizitati si categoria Catalog Piatra Neamt.

Fa click pe Program New Yorker Piatra Neamt pentru orarul la zi al New Yorker Piatra Neamt! Tot aici vei gasi si adresa magazinului New Yorker de care esti interesat. Daca esti interesat de programul magazinelor New Yorker din tara, arunca o privire si aici: Program New Yorker. Poate te intereseaza si Program Piatra Neamt.



Cad şi cad iar, preţurile din magazinul tău New Yorker Store! Am redus din nou pentru tine articolele de atracţie din colecţia noastră de iarnă. De acum poţi pune mâna pe blugi, pulovere, jachete şi multe altele la preţ de chilipiruri. Îţi mai lipseşte ceva din şifonier sau pur şi simplu ai chef să cauţi puţin? Atunci fă-ţi drum spre magazinul New Yorker Store! Distracţie plăcută la cumpărături şi la căutat chilipiruri.