Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

sâmbătă, 1 februarie 2014

Colectia de primavara New Yorker Bacau 2014

In atentia vanatorilor de promotii: cele mai bune preturi la New Yorker Bacau. Interval promotional: sambata 1 februarie 2014 - sambata 31 mai 2014. In cele 120 zile de promotie scoateti cardurile si mergeti la New Yorker Bacau.

Angajatii New Yorker mai pastreaza numai 120 zile aceasta oferta. Poate o sa mai fie una la fel de buna si in viitor.

Apasa pe Catalog New Yorker daca te intereseaza ofertele New Yorker Bacau. Daca vrei shopping intensiv, ai aici toate ofertele din Bacau: Catalog Bacau.

Inainte de a merge la cumparaturi verifica programul New Yorker pentru ziua de azi: Program New Yorker Bacau Am pentru tine si o lista cu programul magazinelor New Yorker din toata Romania: Program New Yorker. Tare, nu? ViziteazaProgram Bacau pentru programul magazinelor din zona ta.



Cad şi cad iar, preţurile din magazinul tău New Yorker Store! Am redus din nou pentru tine articolele de atracţie din colecţia noastră de iarnă. De acum poţi pune mâna pe blugi, pulovere, jachete şi multe altele la preţ de chilipiruri. Îţi mai lipseşte ceva din şifonier sau pur şi simplu ai chef să cauţi puţin? Atunci fă-ţi drum spre magazinul New Yorker Store! Distracţie plăcută la cumpărături şi la căutat chilipiruri.