Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

miercuri, 9 ianuarie 2013

Oferta gaming Altex Targu Jiu 7-13 ianuarie 2013

Economii substantiale la Altex Targu Jiu. Perioada limitata: luni 7 ianuarie 2013 - duminica 13 ianuarie 2013. Doar 7 zile beneficiati de preturi mici, mici, mici!

Pe mine chiar nu ma intereseaza daca ei isi vand marfa sau nu. Eu doar am vrut sa informez lumea despre aceasta promotie.

Gasesti intotdeauna ultimele oferte Altex Targu Jiu aici: Catalog Altex Targu Jiu Verifica toate ofertele magazinelor din Targu Jiu: Catalog Targu Jiu.

Program Altex Targu Jiu pentru orarul la zi al Altex Targu Jiu! Program Altex! Doar aici vei gasi programul tuturor magazinelor Altex din tara. Poate te intereseaza si Program Targu Jiu.


Incarca-te cu energie, la Altex urmeaza un an aventuros. Iata oferta de jocuri, console si filme pentru perioada 07-13 ianuarie 2013: oferte interesante la consola Sony Playstation 3 cu 12GB, Nintendo Wii U, jocuri pentru Playstation 3, Wii, 50% reducere la jocuri PC, pachet World of Warcraft la pret demential, filme pe DVD la 15 lei si pe Blu-Ray la 40 de lei si super filme care se lanseaza pe DVD si Blu-Ray in ianuarie 2013!