Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

miercuri, 9 ianuarie 2013

Oferta gaming Altex Medias 7-13 ianuarie 2013

Produse exceptionale de luni 7 ianuarie 2013 - duminica 13 ianuarie 2013 la Altex Medias. In cele 7 zile de promotie beneficiati de preturi mici, mici, mici!

Veti gasi tot ce ati cautat!

Apasa pe Catalog Altex Medias daca te intereseaza ofertele Altex Medias. Catalog Medias pentru mai multe oferte din Medias.

Program Altex Medias pentru orarul la zi al Altex Medias! Program Altex! Doar aici vei gasi programul tuturor magazinelor Altex din tara. Poate te intereseaza si Program Medias.


Incarca-te cu energie, la Altex urmeaza un an aventuros. Iata oferta de jocuri, console si filme pentru perioada 07-13 ianuarie 2013: oferte interesante la consola Sony Playstation 3 cu 12GB, Nintendo Wii U, jocuri pentru Playstation 3, Wii, 50% reducere la jocuri PC, pachet World of Warcraft la pret demential, filme pe DVD la 15 lei si pe Blu-Ray la 40 de lei si super filme care se lanseaza pe DVD si Blu-Ray in ianuarie 2013!