Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

vineri, 15 noiembrie 2013

Oferta jucarii si decoratiuni brad Metro Bucuresti 2013

Reduceri in Bucuresti! Metro ne uimeste cu reducerile din perioada joi 14 noiembrie 2013 - miercuri 27 noiembrie 2013. Pentru 14 zile cu mega reduceri scoateti cardurile si mergeti la Metro Bucuresti.

Pe mine chiar nu ma intereseaza daca ei isi vand marfa sau nu. Eu doar am vrut sa informez lumea despre aceasta promotie.

Studiaza ofertele pe Catalog Metro Bucuresti Click pe Catalog Bucuresti pentru mai multe oferte din Bucuresti.

Fa click pe Program Metro Bucuresti pentru orarul la zi al Metro Bucuresti! Tot aici vei gasi si adresa magazinului Metro de care esti interesat. Am pentru tine si o lista cu programul magazinelor Metro din toata Romania: Program Metro. Tare, nu? Programul tuturor magazinelor importante din Bucuresti este disponibil aici: Program Bucuresti.

Se apropie Black Friday 2013! Vinerea Neagra a comertului mondial este pe 29 noiembrie 2013. Vezi aici toate ofertele Black Friday 2013. Foarte multe magazine din Bucuresti vor participa la Black Friday 2013. Oare Metro se numara printre ele?.