Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

marți, 18 noiembrie 2014

Oferta TinaR Black Friday 2014

V-am prezentat pana acum cele mai tari oferte si promotii de la TinaR. Daca ofertele din timpul anului au fost interesante, asteapta oferta TinaR pentru Black Friday 2014!

Hai la cumparaturi sau mai cauta pe site si alte promotii.

La TinaR, Black Friday este o 'sarbatoare' speciala, dar e cam devreme ca oferta sa fie disponibila. Black Friday-ul este marketing pur, iar TinaR va publica oferta pentru acesta eveniment la momentul oportun, nicio secunda mai repede. Vanatoarea asta de promotii ne-a luat mintile si uite ce am ajuns sa patim! De indata ce oferta de Black Friday a TinaR va fi disponibila, o sa o public la aceasta adresa: Oferta Black Friday TinaR

Ca sa nu fie discriminare, facem publicitate tuturor magazinelor: acceseaza linkul Black Friday si gasesti toate articolele despre anunturile magazinelor despre cea mai importanta zi a reducerilor de peste an.

Si ca sa fii si mai informat, consulta aici programul TinaR: Program TinaR. "Se apropie Black Friday 2014! Vinerea Neagra a comertului mondial este pe 21 sau 28 noiembrie 2014. Vezi aici toate ofertele Black Friday 2014, dar mai ales informatii despre zilele in care magazinele participa la Black Friday, unele dau startul mai repede. Foarte multe magazine vor participa la Black Friday 2014 cu oferte atragatoare. Oare TinaR se numara printre ele?