Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

luni, 17 noiembrie 2014

Oferta New Yorker Black Friday 2014

Ne-am obisnuit cu oferte interesante la New Yorker. Daca ofertele din timpul anului au fost interesante, stai sa vezi ce ne-a pregatit New Yorker pentru Black Friday 2014!

Hai la cumparaturi sau mai cauta pe site si alte promotii.

La New Yorker, Black Friday este o 'sarbatoare' speciala, dar e cam devreme ca oferta sa fie disponibila. Crezi ca astia de la New Yorker sunt prosti si publica oferta de Black Friday cu atata timp inainte? Vrabia malai viseaza. Imediat ce New Yorker anunta oferta de Black Friday, va aparea la adresa: Oferta Black Friday New Yorker

Ca sa nu fie discriminare, facem publicitate tuturor magazinelor: acceseaza linkul Black Friday si gasesti toate articolele despre anunturile magazinelor despre cea mai importanta zi a reducerilor de peste an.

Programul New Yorker va fi cu siguranta mai interesant de Black Friday, insa iata aici programul de functionare al tuturor magazinelor: Program New Yorker. "Se apropie Black Friday 2014! Vinerea Neagra a comertului mondial este pe 21 sau 28 noiembrie 2014. Vezi aici toate ofertele Black Friday 2014, dar mai ales informatii despre zilele in care magazinele participa la Black Friday, unele dau startul mai repede. Foarte multe magazine vor participa la Black Friday 2014 cu oferte atragatoare. Oare New Yorker se numara printre ele?