Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

luni, 17 noiembrie 2014

Oferta New Look Black Friday 2014

V-am prezentat pana acum cele mai tari oferte si promotii de la New Look. Daca ofertele din timpul anului au fost interesante, asteapta oferta New Look pentru Black Friday 2014!

Va asteapta multe surprize si mega promotii!

La New Look, Black Friday este o 'sarbatoare' speciala, dar e cam devreme ca oferta sa fie disponibila. Crezi ca astia de la New Look sunt prosti si publica oferta de Black Friday cu atata timp inainte? Vanatoarea asta de promotii ne-a luat mintile si uite ce am ajuns sa patim! De indata ce oferta de Black Friday a New Look va fi disponibila, o voi promova si eu la adresa: Oferta Black Friday New Look

Va rugam sa vizitati si categoria Black Friday pentru a fi pe deplin informati despre aceasta ocazie.

Programul New Look va fi cu siguranta mai interesant de Black Friday, insa iata aici programul de functionare al tuturor magazinelor: Program New Look. "Se apropie Black Friday 2014! Vinerea Neagra a comertului mondial este pe 21 sau 28 noiembrie 2014. Vezi aici toate ofertele Black Friday 2014, dar mai ales informatii despre zilele in care magazinele participa la Black Friday, unele dau startul mai repede. Foarte multe magazine vor participa la Black Friday 2014 cu oferte atragatoare. Oare New Look se numara printre ele?