Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

miercuri, 19 noiembrie 2014

Oferta Mobexpert Black Friday 2014

Ne-am obisnuit cu oferte interesante la Mobexpert. Daca ofertele din timpul anului au fost interesante, speram ca Mobexpert sa 'rupa' gura targului de Black Friday 2014!

Va asteapta multe surprize si mega promotii!

Mobexpert nu a facut inca publica oferta pentru Black Friday! Banuiai si tu ca la Mobexpert oferta de Black Friday va fi secreta pana in ultimul moment, nu-I asa? Vanatoarea asta de promotii ne-a luat mintile si uite ce am ajuns sa patim! Imediat ce Mobexpert anunta oferta de Black Friday, va aparea la adresa: Oferta Black Friday Mobexpert

Va rugam sa vizitati si categoria Black Friday pentru a fi pe deplin informati despre aceasta ocazie.

Programul Mobexpert va fi cu siguranta mai interesant de Black Friday, insa iata aici programul de functionare al tuturor magazinelor: Program Mobexpert. "Se apropie Black Friday 2014! Vinerea Neagra a comertului mondial este pe 21 sau 28 noiembrie 2014. Vezi aici toate ofertele Black Friday 2014, dar mai ales informatii despre zilele in care magazinele participa la Black Friday, unele dau startul mai repede. Foarte multe magazine vor participa la Black Friday 2014 cu oferte atragatoare. Oare Mobexpert se numara printre ele?

UPDATE: Iata oferta:

Reducerile sunt valabile in perioada 21-23 noiembrie, in limita stocului disponibil, exclusiv in magazinele din Bucuresti, Pitesti, Brasov, Sibiu, Iasi, Suceava, Oradea, Constanta si Timisoara