Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

marți, 18 noiembrie 2014

Oferta Metro Black Friday 2014

V-am prezentat pana acum cele mai tari oferte si promotii de la Metro. Daca ofertele din timpul anului au fost interesante, asteapta oferta Metro pentru Black Friday 2014!

Veti gasi tot ce ati cautat!

Am tot vazut o gramada de vrajeli pe net... ca uite oferta Metro pentru Black Friday! Banuiai si tu ca la Metro oferta de Black Friday va fi secreta pana in ultimul moment, nu-I asa? Vanatoarea asta de promotii ne-a luat mintile si uite ce am ajuns sa patim! De indata ce oferta de Black Friday a Metro va fi disponibila, va aparea la adresa: Oferta Black Friday Metro

Va rugam sa vizitati si categoria Black Friday pentru a fi pe deplin informati despre aceasta ocazie.

Programul Metro va fi cu siguranta mai interesant de Black Friday, insa iata aici programul de functionare al tuturor magazinelor: Program Metro. "Se apropie Black Friday 2014! Vinerea Neagra a comertului mondial este pe 21 sau 28 noiembrie 2014. Vezi aici toate ofertele Black Friday 2014, dar mai ales informatii despre zilele in care magazinele participa la Black Friday, unele dau startul mai repede. Foarte multe magazine vor participa la Black Friday 2014 cu oferte atragatoare. Oare Metro se numara printre ele?