Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

marți, 18 noiembrie 2014

Oferta Media Galaxy Black Friday 2014

Ne-am obisnuit cu oferte interesante la Media Galaxy. Daca ofertele din timpul anului au fost interesante, asteapta oferta Media Galaxy pentru Black Friday 2014!

Veti gasi tot ce ati cautat!

Din pacate oferta Media Galaxy pentru Black Friday inca nu a aparut! Ai sperat ca Media Galaxy sa anunte oferta de Black Friday inca de acum? Si eu as fi vrut. Hai sa fim seriosi. De indata ce oferta de Black Friday a Media Galaxy va fi disponibila, va aparea la adresa: Oferta Black Friday Media Galaxy

Pentru shopping adevarat, ai aici toate articolele noastre despre Black Friday.

Si ca sa fii si mai informat, consulta aici programul Media Galaxy: Program Media Galaxy. "Se apropie Black Friday 2014! Vinerea Neagra a comertului mondial este pe 21 sau 28 noiembrie 2014. Vezi aici toate ofertele Black Friday 2014, dar mai ales informatii despre zilele in care magazinele participa la Black Friday, unele dau startul mai repede. Foarte multe magazine vor participa la Black Friday 2014 cu oferte atragatoare. Oare Media Galaxy se numara printre ele?