Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

luni, 17 noiembrie 2014

Oferta Dedeman Black Friday 2014


" Daca ofertele din timpul anului au fost interesante, speram ca Dedeman sa 'rupa' gura targului de Black Friday 2014!

Va asteapta multe surprize si mega promotii!

Din pacate oferta Dedeman pentru Black Friday inca nu a aparut! Ai sperat ca Dedeman sa anunte oferta de Black Friday inca de acum? Si eu as fi vrut. Vanatoarea asta de promotii ne-a luat mintile si uite ce am ajuns sa patim! Imediat ce Dedeman anunta oferta de Black Friday, o voi promova si eu la adresa: Oferta Black Friday Dedeman

Ca sa nu fie discriminare, facem publicitate tuturor magazinelor: acceseaza linkul Black Friday si gasesti toate articolele despre anunturile magazinelor despre cea mai importanta zi a reducerilor de peste an.

Si ca sa fii si mai informat, consulta aici programul Dedeman: Program Dedeman. "Se apropie Black Friday 2014! Vinerea Neagra a comertului mondial este pe 21 sau 28 noiembrie 2014. Vezi aici toate ofertele Black Friday 2014, dar mai ales informatii despre zilele in care magazinele participa la Black Friday, unele dau startul mai repede. Foarte multe magazine vor participa la Black Friday 2014 cu oferte atragatoare. Oare Dedeman se numara printre ele?


UPDATE: S-a publicat oferta de black friday: