Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

sâmbătă, 22 noiembrie 2014

Oferta Black Friday Metro Targu Mures noiembrie 2014

Catalog cu oferte speciale la Metro Targu Mures. Perioada generoasa: 20-23 noiembrie 2014. In cele 4 zile de promotie scoateti economiile de la saltea si mergeti la Metro Targu Mures.

Angajatii Metro Targu Mures te asteapta numai 4 zile cu aceasta oferta.

Citeste toate ofertele Metro din Targu Mures: acceseaza linkul Catalog Metro. Verifica ofertele magazinelor Targu Mures inainte sa pornesti la cumparaturi. Acceseaza Catalog Targu Mures.

Acceseaza Program Metro Targu Mures pentru orarul la zi al Metro Targu Mures! AcceseazaProgram Metro! Doar aici vei gasi programul tuturor magazinelor Metro din tara. ViziteazaProgram Targu Mures pentru programul magazinelor din zona ta.In perioada 20-23 noiembrie la METRO e Black Friday!


Te asteptam in magazinele noastre cu 15% reducere la televizoare, frigidere, articole DIY, laptopuri, masini de spalat si articole de incalzire si pana la 90% reducere la o selectie de produse nealimentare

Reducerile de Black Friday nu sunt valabile pentru articolele aflate in alte promotii.

Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.