Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

duminică, 23 noiembrie 2014

Oferta Black Friday Lidl Timisoara noiembrie 2014

Promotii si reduceri la Lidl in Timisoara, doar in perioada vineri 28 noiembrie 2014 - duminica 30 noiembrie 2014. Tentant, nu-i asa? Caraghios, dar chiar e buna oferta! Pentru 3 zile cu mega reduceri incarcati portofelele si fuguta la Lidl Timisoara.

Pe mine chiar nu ma intereseaza daca ei isi vand marfa sau nu. Eu doar am vrut sa informez lumea despre aceasta promotie.

Gasesti intotdeauna cele mai noi oferte Lidl Timisoara aici: Catalog Lidl Verifica toate ofertele magazinelor din Timisoara: Catalog Timisoara.

Inainte de a merge la cumparaturi verifica programul Lidl pentru ziua de azi: Program Lidl Timisoara Am pentru tine si o lista cu programul magazinelor Lidl din toata Romania: Program Lidl. Tare, nu? Programul tuturor magazinelor importante din Timisoara este disponibil aici: Program Timisoara.










Pentru a fi la curent cu ultimele oferte, comparatii de preturi si anunturi legate de Black Friday recomandam sa vizitezi cat mai des pagina cu actualizari: Black Friday Romania 2014!