Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

vineri, 21 noiembrie 2014

Oferta Black Friday Lidl Ploiesti noiembrie 2014

Te-ai obisnuit numai cu super promotii? Nu trebuie sa ratezi ce va urma. Reduceri imbatabile de vineri 28 noiembrie 2014 - duminica 30 noiembrie 2014 la Lidl Ploiesti. Vreme de 3 zile beneficiati de preturi mici, mici, mici!

Pe mine chiar nu ma intereseaza daca ei isi vand marfa sau nu. Eu doar am vrut sa informez lumea despre aceasta promotie.

Fa click pe Catalog Lidl daca te intereseaza ofertele Lidl Ploiesti. Click pe Catalog Ploiesti pentru mai multe oferte din Ploiesti.

Inainte de a merge la cumparaturi verifica programul Lidl pentru ziua de azi: Program Lidl Ploiesti AcceseazaProgram Lidl! Doar aici vei gasi programul tuturor magazinelor Lidl din tara. Poate te intereseaza si Program Ploiesti.


Pentru a fi la curent cu ultimele oferte, comparatii de preturi si anunturi legate de Black Friday recomandam sa vizitezi cat mai des pagina cu actualizari: Black Friday Romania 2014!