Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

miercuri, 19 noiembrie 2014

Oferta Altex Black Friday 2014


" Daca ofertele din timpul anului au fost interesante, stai sa vezi ce ne-a pregatit Altex pentru Black Friday 2014!

Veti gasi tot ce ati cautat!

La Altex, Black Friday este o 'sarbatoare' speciala, dar e cam devreme ca oferta sa fie disponibila. Crezi ca astia de la Altex sunt prosti si publica oferta de Black Friday cu atata timp inainte? Vanatoarea asta de promotii ne-a luat mintile si uite ce am ajuns sa patim! De indata ce oferta de Black Friday a Altex va fi disponibila, va aparea la adresa: Oferta Black Friday Altex

Verifica aici toate anunturile magazinelor pentru Black Friday.

Programul Altex va fi cu siguranta mai interesant de Black Friday, insa iata aici programul de functionare al tuturor magazinelor: Program Altex. "Se apropie Black Friday 2014! Vinerea Neagra a comertului mondial este pe 21 sau 28 noiembrie 2014. Vezi aici toate ofertele Black Friday 2014, dar mai ales informatii despre zilele in care magazinele participa la Black Friday, unele dau startul mai repede. Foarte multe magazine vor participa la Black Friday 2014 cu oferte atragatoare. Oare Altex se numara printre ele?