Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

joi, 20 noiembrie 2014

Catalog Takko Satu Mare noiembrie 2014

Oferte bomba daca mergi in perioada sambata 1 noiembrie 2014 - duminica 30 noiembrie 2014 la Takko Satu Mare! Caraghios, dar chiar e buna oferta! Pentru 30 zile cu mega reduceri beneficiati de preturi mici, mici, mici!

Pe mine chiar nu ma intereseaza daca ei isi vand marfa sau nu. Eu doar am vrut sa informez lumea despre aceasta promotie.

Citeste toate ofertele Takko din Satu Mare: acceseaza linkul Catalog Takko. Va rugam sa vizitati si categoria Catalog Satu Mare.

Fa click pe Program Takko Satu Mare pentru orarul la zi al Takko Satu Mare! Tot aici vei gasi si adresa magazinului Takko de care esti interesat. Daca esti interesat de programul magazinelor Takko din tara, arunca o privire si aici: Program Takko. ViziteazaProgram Satu Mare pentru programul magazinelor din zona ta.



Culoare la superlativ! Topuri, tricouri, pantaloni scurți sau lungi și colanți cu imprimeuri haioase și moderne ne înveselesc în orice moment al zilei. Comercializare numai în cantităţi obişnuite. Oferte numai în limita stocului disponibil. Sunt posibile abateri de culori cauzate de tipărirea revistei. Ne rezervăm dreptul la modificări. Articolele din catalog sunt exemple pentru modelele şi culorile disponibile pe stoc. Ne cerem scuze pentru eventualele abateri de culori, întârzieri de transport şi modificări de preţ.