Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

marți, 18 noiembrie 2014

Catalog JUCARII Carrefour Pitesti noiembrie-decembrie 2014

Reduceri in Pitesti! Carrefour ne uimeste cu reducerile din perioada joi 13 noiembrie 2014 - duminica 7 decembrie 2014. Demential! In cele 25 zile de promotie scoateti economiile de la saltea si mergeti la Carrefour Pitesti.

Angajatii Carrefour Pitesti te asteapta numai 25 zile cu aceasta oferta.

Gasesti intotdeauna cele mai noi oferte Carrefour Pitesti aici: Catalog Carrefour Verifica toate ofertele magazinelor din Pitesti: Catalog Pitesti.

Acceseaza Program Carrefour Pitesti pentru orarul la zi al Carrefour Pitesti! Daca esti interesat de programul magazinelor Carrefour din tara, arunca o privire si aici: Program Carrefour. Programul tuturor magazinelor importante din Pitesti este disponibil aici: Program Pitesti.
Majoritatea comerciantilor profita de amploarea evenimentului Black Friday Romania si anunta un Black Friday extins: la unele magazine Black Friday va incepe pe 21 noiembrie, la altele pe 28, la unele magazine dureaza o zi, iar la altele o saptamana.

Pentru a fi la curent cu ultimele oferte, comparatii de preturi si anunturi legate de Black Friday recomandam sa vizitezi cat mai des pagina cu actualizari: Black Friday Romania 2014!