Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

joi, 6 noiembrie 2014

Catalog Deichmann noiembrie 2014

Te-ai obisnuit sa fii cu ochii in patru dupa promotii? Nu trebuie decat sa urmaresti acest blog. Iti prezint un catalog promotional interesant la Deichmann. Macar perioada este generoasa, daca ofertele cam scartaie: sambata 1 noiembrie 2014 - duminica 30 noiembrie 2014. Demential! In cele 30 zile de promotie beneficiati de oferte de calitate la bugete mici.

Angajatii Deichmann te asteapta numai 30 zile cu aceasta oferta.

AcceseazaProgram Deichmann! Doar aici vei gasi programul tuturor magazinelor Deichmann din tara.

Iarna se apropie. La Deichmann găsiți încălțămintea de care aveți nevoie.
 
Moda la încălțămintea de iarnă este ilustrată variat în acest nou pliant de prezentare de la Deichmann. De la cizme elegante la ghete robuste și bocanci trendy, moda pentru femei este reprezentată de colecțiile Graceland, Highland Creek, 5th Avenue și Medicus. Ghetele și bocancii bărbătești din colecțiile AM și Venice se disting prin alura lor întotdeauna sportivă și comodă. Bineînțeles că nici copiii nu au fost uitați: ghetuțele de iarnă Cortina beneficiază de tehnologia specială DEItex, care împiedică apa să pătrundă înăuntru.