Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

vineri, 14 noiembrie 2014

Catalog Deichmann Drobeta Turnu Severin noiembrie 2014

Economii soc la Deichmann in Drobeta Turnu Severin, doar in perioada sambata 1 noiembrie 2014 - duminica 30 noiembrie 2014. Tentant, nu-i asa? Numai 30 zile scoateti economiile de la saltea si mergeti la Deichmann Drobeta Turnu Severin.

Daca nu te-a convins aceasta promotie, vezi in magazin sau mai cauta pe site.

Fa click pe Catalog Deichmann daca te intereseaza ofertele Deichmann Drobeta Turnu Severin. Daca vrei shopping intensiv, ai aici toate ofertele din Drobeta Turnu Severin: Catalog Drobeta Turnu Severin.

Inainte de a merge la cumparaturi verifica programul Deichmann pentru ziua de azi: Program Deichmann Drobeta Turnu Severin Program Deichmann! Doar aici vei gasi programul tuturor magazinelor Deichmann din tara. Poate te intereseaza si Program Drobeta Turnu Severin.



Iarna se apropie. La Deichmann găsiți încălțămintea de care aveți nevoie.
 
Moda la încălțămintea de iarnă este ilustrată variat în acest nou pliant de prezentare de la Deichmann. De la cizme elegante la ghete robuste și bocanci trendy, moda pentru femei este reprezentată de colecțiile Graceland, Highland Creek, 5th Avenue și Medicus. Ghetele și bocancii bărbătești din colecțiile AM și Venice se disting prin alura lor întotdeauna sportivă și comodă. Bineînțeles că nici copiii nu au fost uitați: ghetuțele de iarnă Cortina beneficiază de tehnologia specială DEItex, care împiedică apa să pătrundă înăuntru.