Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

sâmbătă, 25 octombrie 2014

Catalog C&A Iasi octombrie-noiembrie 2014

Mega oferte si reduceri la C&A Iasi. Interval promotional: luni 20 octombrie 2014 - duminica 30 noiembrie 2014. Numai in cele 42 zile beneficiati de preturi mici, mici, mici!

Daca nu te-a convins aceasta promotie, vezi in magazin sau mai cauta pe site.

Arunca o privire pe Catalog C&A Daca vrei shopping intensiv, ai aici toate ofertele din Iasi: Catalog Iasi.

Inainte de a merge la cumparaturi verifica programul C&A pentru ziua de azi: Program C&A Iasi Am pentru tine si o lista cu programul magazinelor C&A din toata Romania: Program C&A. Tare, nu? ViziteazaProgram Iasi pentru programul magazinelor din zona ta.

Vremea se schimbă, zilele devin mai scurte, iar primele semne de toamnă sunt demult în aer. Iarna este în mod cert pe drum. Până atinci putem totuşi să profităm de toamnă pentru a petrece timp în afara casei cu prietenii și familia. Este anotimpul plimbărilor lungi în ţinute confortabile, anotimpul în care adunăm lemne pentru foc şi anotimpul propice să te pierzi într-o carte mare. E perioada în care le urezi bun venit prietenilor dragi, puloverelor călduroase și focului din şemineu. E timpul să petrecem mai mult timp împreună, să mulţumim pentru tot ce avem şi să întâmpinăm bucuroşi o iarnă de poveste.