Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

sâmbătă, 25 octombrie 2014

Catalog C&A Galati octombrie-noiembrie 2014

Te-ai obisnuit sa fii cu ochii in patru dupa promotii? Nu trebuie decat sa urmaresti acest blog. Iti prezint un catalog promotional interesant la C&A Galati. Perioada generoasa: luni 20 octombrie 2014 - duminica 30 noiembrie 2014. Numai 42 zile scoateti cardurile si mergeti la C&A Galati.

Daca nu te-a convins aceasta promotie, vezi in magazin sau mai cauta pe site.

Gasesti intotdeauna ultimele oferte C&A Galati aici: Catalog C&A Verifica ofertele magazinelor Galati inainte sa pornesti la cumparaturi. Acceseaza Catalog Galati.

Programul de functionare si adresa C&A din Galati pot fi verificate aici: Program C&A Galati. AcceseazaProgram C&A! Doar aici vei gasi programul tuturor magazinelor C&A din tara. Poate te intereseaza si Program Galati.





Vremea se schimbă, zilele devin mai scurte, iar primele semne de toamnă sunt demult în aer. Iarna este în mod cert pe drum. Până atinci putem totuşi să profităm de toamnă pentru a petrece timp în afara casei cu prietenii și familia. Este anotimpul plimbărilor lungi în ţinute confortabile, anotimpul în care adunăm lemne pentru foc şi anotimpul propice să te pierzi într-o carte mare. E perioada în care le urezi bun venit prietenilor dragi, puloverelor călduroase și focului din şemineu. E timpul să petrecem mai mult timp împreună, să mulţumim pentru tot ce avem şi să întâmpinăm bucuroşi o iarnă de poveste.