Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

marți, 28 octombrie 2014

Catalog C&A Baia Mare octombrie-noiembrie 2014

Discounturi la C&A Baia Mare. Tine minte perioada: 20 octombrie - 30 noiembrie 2014. Numai 42 zile beneficiati de oferte de calitate la bugete mici.

Daca nu te-a convins aceasta promotie, vezi in magazin sau mai cauta pe site.

Studiaza ofertele pe Catalog C&A Verifica toate ofertele magazinelor din Baia Mare: Catalog Baia Mare.

Acceseaza Program C&A Baia Mare pentru orarul la zi al C&A Baia Mare! Daca esti interesat de programul magazinelor C&A din tara, arunca o privire si aici: Program C&A. Programul tuturor magazinelor importante din Baia Mare este disponibil aici: Program Baia Mare.

Vremea se schimbă, zilele devin mai scurte, iar primele semne de toamnă sunt demult în aer. Iarna este în mod cert pe drum. Până atinci putem totuşi să profităm de toamnă pentru a petrece timp în afara casei cu prietenii și familia. Este anotimpul plimbărilor lungi în ţinute confortabile, anotimpul în care adunăm lemne pentru foc şi anotimpul propice să te pierzi într-o carte mare. E perioada în care le urezi bun venit prietenilor dragi, puloverelor călduroase și focului din şemineu. E timpul să petrecem mai mult timp împreună, să mulţumim pentru tot ce avem şi să întâmpinăm bucuroşi o iarnă de poveste.