Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

miercuri, 4 iunie 2014

Modelele verii 2014 de la Deichmann Giurgiu - Sandale Slapi Pantofi

In atentia vanatorilor de chilipiruri: cele mai bune oferte la Deichmann in Giurgiu, doar in perioada 1 iunie - 31 august 2014. Tentant, nu-i asa? Demential! In cele 92 zile de promotie beneficiati de preturi mici, mici, mici!

Pe mine chiar nu ma intereseaza daca ei isi vand marfa sau nu. Eu doar am vrut sa informez lumea despre aceasta promotie.

Arunca o privire pe Catalog Deichmann Click pe linkul Catalog Giurgiu pentru toate ofertele din Giurgiu.

Fa click pe Program Deichmann Giurgiu pentru orarul la zi al Deichmann Giurgiu! Tot aici vei gasi si adresa magazinului Deichmann de care esti interesat. Program Deichmann! Doar aici vei gasi programul tuturor magazinelor Deichmann din tara. ViziteazaProgram Giurgiu pentru programul magazinelor din zona ta.



Seducãtoare și comode sunt modelele de încãlțãminte de damã prezentate în acest nou pliant Deichmann, care pune accentul pe spectaculoasele sandale trendy, cu talpã platã sau ortopedicã, ale colecției Graceland. Copiii se vor bucura și ei de multicolorele sãndãluțe, iar bãrbații vor putea alege dintre sandalele confortabile și masculine ale colecțiilor Memphis One, Venice, Gallus sau AM. Și, sã nu uitãm : prețurile și calitatea la Deichmann sunt cu adevãrat avantajoase!