Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

luni, 9 decembrie 2013

Program Domus Flex Brasov

Doar aici gasesti cel mai rapid programul Domus Flex din Brasov. Ti-am pregatit si toate ofertele Domus Flex din Brasov: Catalog Domus Flex Brasov.
Daca nu vrei sa mergi la shopping decat in Brasov, iti pun la dispozitie lista mea de programe ale magazinelor din oras Program Brasov sau tot ce am adunat despre ofertele curente Catalog Brasov. Noteaza-ti programul Domus Flex din Brasov scris mai jos.



Programul Domus Flex din Brasov este secret cica, mi-a fost imposibil sa-l aflu. Iata unde trebuie sa ajungi pentru a face cumparaturi la Domus Flex in Brasov: Str. Calea Bucuresti nr. 102, 0268 326 724. (statia RAT  de la liceul de Informatica, spre Judetean. E la parterul unui bloc, la colt cu strada Sfintii Arhangheli).

Orientativ, programul de luni pana vineri sigur e intre 10 si 17 deschis. Probabil veti gasi deschis si inainte de 10 cam jumatate de ora sau o ora si poate pana la 17:30 sau 18:00. E program si sambata pana pe la pranz. Duminica este inchis.

Doamna care vinde saltele acolo chiar stie despre ce vorbeste spre deosebire de alte magazine.