Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

luni, 4 noiembrie 2013

Program Mobila Sortem Iasi

Doar aici gasesti cel mai rapid programul Mobila Sortem din Iasi. Ti-am pregatit si toate ofertele Mobila Sortem din Iasi: Catalog Mobila Sortem Iasi.
Daca nu vrei sa mergi la shopping decat in Iasi, iti pun la dispozitie lista mea de programe ale magazinelor din oras Program Iasi sau tot ce am adunat despre ofertele curente Catalog Iasi. Noteaza-ti programul Mobila Sortem din Iasi scris mai jos.



Programul Mobila Sortem din Iasi este Luni-Vineri 10:00-19:00, Sambata 10:00-16:00, Duminica - inchis. Iata unde trebuie sa ajungi pentru a face cumparaturi la Mobila Sortem in Iasi: Bd. Pacurari nr.118-120, la iesirea din pasajul Pacurari.


 Din 1997, Sortem reprezintă garanţia succesului pentru afacerile clienţilor noştri din domeniul comerţului en-detail cu mobilă. Avem parteneriate şi relaţii comerciale durabile cu mai mult de 100 de clienţi (deţinători de magazine de mobilă) din întreaga ţară.

Atuurile noastre sunt oferta completă pentru mobilierul de uz casnic, preţuri competitive, transport săptămânal la orice destinaţie internă, modalităţi şi termene de plată flexibile.

Reprezentăm unul dintre cei mai mari producători de mobilă din Europa (concernul Black Red White, cu sprijinul căruia deschidem magazine reprezentanţă BRW în întreaga ţară, în parteneriat şi cu clienţii noştri) şi unii dintre cei mai mari producători din Polonia (Okmed, Komplet, Meblotap).

Efortul echipei Sortem se îndreaptă către extinderea reţelei naţionale de distribuţie şi rapida onorare a comenzilor şi solicitărilor clienţilor noştri.

Urmărim creşterea volumului de vânzări a fiecărui magazin partener, prin înnoirea permanentă a modelelor şi reperelor de mobilier din ofertă şi prin îmbunătăţirea comunicării cu fiecare client.

Consiliere
Compania noastră asigură consiliere gratuită clienţilor firmei în vederea transformării spaţiului locuibil într-un ambient adecvat fiecărui client. Pentru aceasta, consilierii noştri vă vor recomanda cele mai bune produse ale furnizorilor noştri, la standarde de calitate superioară, care se potrivesc cel mai bine cu arhitectura spaţiului dumneavoastră şi care să vă reprezinte cât mai bine dorinţele de decorare ale acestuia.

Contractare
Designerii noştri vă vor oferi nu doar consilierea necesară amenajării locuinţei dumneavoastră ci şi bugetarea investiţiei, astfel încât dorinţele dumneavoastră de frumos să aibă un corespondent calitate preţ cât mai bun. De asemenea, veţi primi explicaţii în ceea ce priveşte modul de întrebuinţare şi funcţionare a produselor cumpărate, termene de livrare şi montaj.

Livrare
La cererea cumpărătorului, Sortem pune la dispoziţie servicii de montaj profesionist şi transport la domiciliu. Livrarea va fi programată în funcţie de graficul intern, după încasarea integrală a preţului mobilierului.

Montaj
Echipele noastre specializate de tâmplari şi montatori vor realiza asamblarea mobilierului ales. Montajele şi asamblările vor fi realizate la standarde înalte de calitate, tehnicienii noştri fiind specializaţi direct de către reprezentanţii furnizorilor noştri.
Garanţie mobilier
Termenul de garanţie este de 2 ani, calculat de la data semnării P.V. de recepţie de către cumpărător. Perioada de garanţie se prelungeşte cu perioada în care produsul a stat în reparaţie.
Perioada de garanţie  a produsului nu se prelungeşte în cazul reparării sau înlocuirii unor repere - componente ale produsului. La înlocuirea unui produs cu un produs nou acesta din urmă beneficiază de perioada integrală de garanţie acordată produsului nou.
Garanţia asigură:
  • repararea sau înlocuirea produsului fără niciun cost suplimentar pentru cumpărător;
  • reducerea corespunzătoare a preţului sau anularea contractului, în condiţiile legii.
Garanţia este acordată pentru produse ce vor fi folosite, în mod obişnuit şi în condiţii normale, în scopul pentru care au fost fabricate, ţinând cont de faptul că aceste produse se vor uza de-a lungul anilor în condiţii normale de folosire. Se consideră că produsele sunt destinate a fi folosite, în mod obişnuit, în condiţii normale de exploatare, în limite normale de umiditate relativă a aerului 50-70% şi temperatura de 10-30 grade Celsius.
Durata medie de utilizare a mobilierului, a scaunelor, a canapelelor cu tapiţerie din stofă este de 5 ani, iar la canapelele cu tapiţerie din piele de 10 ani.
Tasarea poliuretanului, întinderea pielii sau a materialului de acoperire, mătuirea sau lustruirea materialelor în timp, în limite normale, ca urmare a uzurii, sunt acceptate. Acestea nu sunt considerate defecte.

Vânzare în rate
Doriţi să vă mobilaţi locuinţa, dar banii de care dispuneţi nu sunt suficienţi?
Sortem vine în ajutorul dvs. şi vă oferă posibilitatea de a face achiziţii în rate, prin întocmirea dosarului de credit direct în magazin.