Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

sâmbătă, 16 noiembrie 2013

Oferta jucarii Carrefour Botosani noiembrie-decembrie 2013

Te-ai obisnuit numai cu super promotii? Nu trebuie sa ratezi ce va urma. Reduceri imbatabile in Botosani! Carrefour se lauda cu reducerile din perioada joi 14 noiembrie 2013 - duminica 8 decembrie 2013. Demential! In cele 25 zile de promotie incarcati portofelele si fuguta la Carrefour Botosani.

E posibil sa nu gasiti nimic din ce va trebuie, dar de unde stiti daca nu incercati?

Citeste toate ofertele Carrefour din Botosani: acceseaza linkul Catalog Carrefour Botosani. Vizitateaza si categoria Catalog Botosani unde am strans cele mai bune oferte din oras.

Inainte de a merge la cumparaturi verifica programul Carrefour pentru ziua de azi: Program Carrefour Botosani AcceseazaProgram Carrefour! Doar aici vei gasi programul tuturor magazinelor Carrefour din tara. Programul tuturor magazinelor importante din Botosani este disponibil aici: Program Botosani.

Se apropie Black Friday 2013! Vinerea Neagra a comertului mondial este pe 29 noiembrie 2013. Vezi aici toate ofertele Black Friday 2013. Foarte multe magazine din Botosani vor participa la Black Friday 2013. Oare Carrefour se numara printre ele?. Cele mai bune oferte la jucarii pentru un Craciun fericit: jucarii Lego, tablete copii, laptopuri educative copii, plusuri Disney, papusi Barbie, scule de mesteri pentru copii si multe alte jucarii@