Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

luni, 18 noiembrie 2013

Oferta Otter Black Friday 2013

V-am prezentat pana acum cele mai tari oferte si promotii de la Otter. Daca ofertele din timpul anului au fost interesante, speram ca Otter sa 'rupa' gura targului de Black Friday 2013!

E posibil sa nu gasiti nimic din ce va trebuie, dar de unde stiti daca nu incercati?

La Otter, Black Friday este o 'sarbatoare' speciala, dar e cam devreme ca oferta sa fie disponibila. Crezi ca astia de la Otter sunt prosti si publica oferta de Black Friday cu atata timp inainte? Vrabia malai viseaza. De indata ce oferta de Black Friday a Otter va fi disponibila, o voi promova si eu la adresa: Oferta Black Friday Otter

Ca sa nu fie discriminare, facem publicitate tuturor magazinelor: acceseaza linkul Black Friday si gasesti toate articolele despre anunturile magazinelor despre cea mai importanta zi a reducerilor de peste an.

Programul Otter va fi cu siguranta mai interesant de Black Friday, insa iata aici programul de functionare al tuturor magazinelor: Program Otter. Se apropie Black Friday 2013! Vinerea Neagra a comertului mondial este pe 29 noiembrie 2013. Vezi aici toate ofertele Black Friday 2013, dar mai ales informatii despre zilele in care magazinele participa la Black Friday, unele dau startul mai repede. Foarte multe magazine vor participa la Black Friday 2013 cu oferte atragatoare. Oare Otter se numara printre ele?