Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

luni, 18 noiembrie 2013

Oferta Leonardo Black Friday 2013

Ne-am obisnuit cu oferte interesante la Leonardo. Daca ofertele din timpul anului au fost interesante, stai sa vezi oferta Leonardo pentru Black Friday 2013!

E posibil sa nu gasiti nimic din ce va trebuie, dar de unde stiti daca nu incercati?

Leonardo nu a facut inca publica oferta pentru Black Friday! Crezi ca astia de la Leonardo sunt prosti si publica oferta de Black Friday cu atata timp inainte? Hai sa fim seriosi. De indata ce oferta de Black Friday a Leonardo va fi disponibila, o sa o public la aceasta adresa: Oferta Black Friday Leonardo

Pentru shopping adevarat, ai aici toate articolele noastre despre Black Friday.

Programul Leonardo va fi cu siguranta mai interesant de Black Friday, insa iata aici programul de functionare al tuturor magazinelor: Program Leonardo. Se apropie Black Friday 2013! Vinerea Neagra a comertului mondial este pe 29 noiembrie 2013. Vezi aici toate ofertele Black Friday 2013, dar mai ales informatii despre zilele in care magazinele participa la Black Friday, unele dau startul mai repede. Foarte multe magazine vor participa la Black Friday 2013 cu oferte atragatoare. Oare Leonardo se numara printre ele?