Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

luni, 18 noiembrie 2013

Oferta Flanco Black Friday 2013

Am prezentat mereu cele mai tari oferte de la Flanco. Daca nu ai gasit anul asta super reduceri pe masura asteptarilor, asteapta oferta Flanco pentru Black Friday 2013!

Veti gasi tot ce ati cautat!

Am tot vazut o gramada de vrajeli pe net... ca uite oferta Flanco pentru Black Friday! Black Friday-ul este marketing pur, iar Flanco va publica oferta pentru acesta eveniment la momentul oportun, nicio secunda mai repede. Visam cai verzi pe pereti. Imediat ce Flanco anunta oferta de Black Friday, o voi promova si eu la adresa: Oferta Black Friday Flanco

Pentru shopping adevarat, ai aici toate articolele noastre despre Black Friday.

Programul Flanco va fi cu siguranta mai interesant de Black Friday, insa iata aici programul de functionare al tuturor magazinelor: Program Flanco. Se apropie Black Friday 2013! Vinerea Neagra a comertului mondial este pe 29 noiembrie 2013. Vezi aici toate ofertele Black Friday 2013, dar mai ales informatii despre zilele in care magazinele participa la Black Friday, unele dau startul mai repede. Foarte multe magazine vor participa la Black Friday 2013 cu oferte atragatoare. Oare Flanco se numara printre ele?

UPDATE 21 NOV 2013: A APARUT OFERTA COMPLETA BLACK FRIDAY DE LA FLANCO!!!!! PENTRU DETALII VERIFICA LINKUL URMATOR: BLACK FRIDAY FLANCO 2013!!!