Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

marți, 12 noiembrie 2013

Catalog mobila si accesorii bucatarie IKEA 2013-2014

Te-ai obisnuit numai cu super promotii? Nu trebuie sa ratezi ce va urma. Reduceri imbatabile in Bucuresti! IKEA se lauda cu reducerile din perioada vineri 1 noiembrie 2013 - luni 25 august 2014. Demential! In cele 299 zile de promotie incarcati portofelele si fuguta la IKEA Bucuresti.

E posibil sa nu gasiti nimic din ce va trebuie, dar de unde stiti daca nu incercati?

Citeste toate ofertele IKEA din Bucuresti: acceseaza linkul Catalog IKEA Bucuresti. Vizitateaza si categoria Catalog Bucuresti unde am strans cele mai bune oferte din oras.

Inainte de a merge la cumparaturi verifica programul IKEA pentru ziua de azi: Program IKEA Bucuresti AcceseazaProgram IKEA! Doar aici vei gasi programul tuturor magazinelor IKEA din tara. Programul tuturor magazinelor importante din Bucuresti este disponibil aici: Program Bucuresti.

Se apropie Black Friday 2013! Vinerea Neagra a comertului mondial este pe 29 noiembrie 2013. Vezi aici toate ofertele Black Friday 2013. Foarte multe magazine din Bucuresti vor participa la Black Friday 2013. Oare IKEA se numara printre ele?