Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

miercuri, 25 septembrie 2013

Catalog 2+1 gratis Hervis Sports Bucuresti septembrie 2013

Promotii la Hervis Sports Bucuresti. Perioada generoasa: joi 26 septembrie 2013 - duminica 29 septembrie 2013. Doar 4 zile beneficiati de preturi mici, mici, mici!

Veti gasi tot ce ati cautat!

Apasa pe Catalog Hervis Sports Bucuresti daca te intereseaza ofertele Hervis Sports Bucuresti. Va rugam sa vizitati si categoria Catalog Bucuresti.

Program Hervis Sports Bucuresti pentru orarul la zi al Hervis Sports Bucuresti! Program Hervis Sports! Doar aici vei gasi programul tuturor magazinelor Hervis Sports din tara. Programul tuturor magazinelor importante din Bucuresti este disponibil aici: Program Bucuresti.

Cumperi 2, pleci cu 3! ...la incaltaminte

Vino intre 26 si 29 septembrie in magazinele Hervis Sports si beneficiezi de cea mai tare oferta pentru tine si cei dragi: Cumperi 2, pleci cu 3 - la toate articolele de incaltaminte!
Ai de ales dintre o multime de pantofi sport si pentru timp liber, pentru adulti si copii. Ce marci preferi: Adidas, Puma, Nike, Reebok, Cygnus, Salomon, Kappa, Skechers? Ai de ales dintre o multime de brand-uri de renume!

GRABESTE-TE! Oferta valabila in limita stocului disponibil, la articolele de incaltaminte, in perioada 26 – 29.09.2013, in magazinele Hervis Sports din Romania. Produsul oferit gratuit este cel mai ieftin dintre cele trei produse cumparate. Promotia nu se cumuleaza cu reduceri acordate de alti parteneri Hervis Sports.