Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

miercuri, 3 aprilie 2013

Oferta BuyBack Chicco Pitesti 2013

Mega oferte la Chicco Pitesti. Interval promotional: luni 1 aprilie 2013 - marti 31 decembrie 2013. Doar 275 zile beneficiati de produse de calitate si preturi mici.

Mai mult ca sigur veti regreta daca nu cumparati acum cat este aceasta promotie!

Gasesti intotdeauna ultimele oferte Chicco Pitesti aici: Catalog Chicco Pitesti Va rugam sa vizitati si categoria Catalog Pitesti.

Program Chicco Pitesti pentru orarul la zi al Chicco Pitesti! Program Chicco! Doar aici vei gasi programul tuturor magazinelor Chicco din tara. Poate te intereseaza si Program Pitesti.

Cand va creste puisorul, Chicco schimba caruciorul! Oferta valabila daca vii in magazinele Chicco cu orice carucior sau scaun auto!

-          25% reducere din valoarea produsului/produselor achizitionate si evidentiate pe acelasi bon fiscal in cazul cumparaturilor efectuate in Magazinele Chicco mentionate in anexa
-          25% reducere din valoarea produsului/produselor achizitionate on-line de pe site-ul www.chicco.ro si evidentiate intr-o singura comanda.
Durata de valabilitate a cuponului este de 30 de zile de la data primirii acestuia de catre participant. Cuponul de reducere nu este nominal.