Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

miercuri, 3 aprilie 2013

Oferta BuyBack Chicco Galati 2013

Promotii in Galati! Chicco ne uimeste cu reducerile din perioada luni 1 aprilie 2013 - marti 31 decembrie 2013. Pentru 275 zile cu mega reduceri beneficiati de preturi mici, mici, mici!

Angajatii Chicco mai pastreaza numai 275 zile aceasta oferta. Poate o sa mai fie una la fel de buna si in viitor.

Catalog Chicco Galati Catalog Galati pentru mai multe oferte din Galati.

Program Chicco Galati pentru orarul la zi al Chicco Galati! Program Chicco! Doar aici vei gasi programul tuturor magazinelor Chicco din tara. Poate te intereseaza si Program Galati.

Cand va creste puisorul, Chicco schimba caruciorul! Oferta valabila daca vii in magazinele Chicco cu orice carucior sau scaun auto!

-          25% reducere din valoarea produsului/produselor achizitionate si evidentiate pe acelasi bon fiscal in cazul cumparaturilor efectuate in Magazinele Chicco mentionate in anexa
-          25% reducere din valoarea produsului/produselor achizitionate on-line de pe site-ul www.chicco.ro si evidentiate intr-o singura comanda.
Durata de valabilitate a cuponului este de 30 de zile de la data primirii acestuia de catre participant. Cuponul de reducere nu este nominal.