Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

luni, 11 martie 2013

Program de loialitate Kappa - Metro Baia Mare 2013

Un studiu condus de cercetatorii britanici a aratat ca perioada joi 28 februarie 2013 - miercuri 19 iunie 2013 va avea exact aceste oferte la Metro. Reduceri peste reduceri la Metro Baia Mare. Perioada limitata: joi 28 februarie 2013 - miercuri 19 iunie 2013. Pentru 112 zile cu mega reduceri scoateti economiile de la saltea si mergeti la Metro Baia Mare.

Mai mult ca sigur veti regreta daca nu cumparati acum cat este aceasta promotie!

Catalog Metro Baia Mare Catalog Baia Mare pentru mai multe oferte din Baia Mare.

Program Metro Baia Mare pentru orarul la zi al Metro Baia Mare! Program Metro! Doar aici vei gasi programul tuturor magazinelor Metro din tara. Program Baia Mare pentru programul magazinelor din zona ta.


1. Pentru fiecare 100 lei, fara TVA, achitati din valoarea facturii, veti primi 1 punct bonus. Punctele bonus acumulate vor fi lipite pe talonul colector.
2. Acumulati 9 puncte bonus pentru fiecare produs pe care doriti sa-l achizitionati, lipiti punctele pe talonul colector si prezentati talonul impreuna cu produsul dorit la casele de marcat, pentru a beneficia de reducerea de 65%.
3. Punctele bonus se pot colecta incepand cu data de 28 Februarie pana la data de 19 Iunie 2013.
4. Produsele se pot achizitiona cu discountul promotional pana la data de 3 Iulie 2013.
5. Taloanele modificate, lipite, deformate, corectate, fotocopiate, deteriorate, care nu prezinta numarul necesar de puncte bonus sau nu prezinta punctele bonus originale vor fi refuzate.
6. Aceasta promotie este valabila in toate magazinele METRO Cash&Carry din Romania, iar punctele bonus acumulate se pot folosi in oricare dintre aceste magazine.
7. Produsele care fac obiectul acestei promotii nu se cumuleaza cu nici o alta promotie.
8. Promotia este valabila in limita stocului disponibil.
9. Termenii si conditiile promotiei sunt valabile pentru produsele care fac obiectul acestei promotii si sunt disponibile in fiecare dintre magazinele Metro Cash&Carry din Romania.