Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

vineri, 1 martie 2013

Oferta Hornbach Timisoara martie-aprilie 2013

Un studiu condus de cercetatorii britanici a aratat ca perioada vineri 1 martie 2013 - duminica 7 aprilie 2013 va avea exact aceste oferte la Hornbach. Reduceri peste reduceri la Hornbach Timisoara. Perioada limitata: vineri 1 martie 2013 - duminica 7 aprilie 2013. Pentru 38 zile cu mega reduceri scoateti economiile de la saltea si mergeti la Hornbach Timisoara.

Mai mult ca sigur veti regreta daca nu cumparati acum cat este aceasta promotie!

Catalog Hornbach Timisoara Catalog Timisoara pentru mai multe oferte din Timisoara.

Program Hornbach Timisoara pentru orarul la zi al Hornbach Timisoara! Program Hornbach! Doar aici vei gasi programul tuturor magazinelor Hornbach din tara. Program Timisoara pentru programul magazinelor din zona ta.

Preţurile sunt valabile până la 07.04.2013. După această dată preţurile nu vor fi majorate în mod automat, însă vom fi nevoiţi să le ajustăm în cazul unor modificări ale preţurilor pe plan european sau în cazul modificării preţurilor pe piaţa mondială la materiile prime pentru articolele de sezon. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru greșelile de tipar, iar fotografiile din prospect sunt cu titlu de prezentare. Preţurile sunt exprimate în RON și includ TVA-ul aferent. Garanţia preţului nu este valabilă pentru concurenţă și revânzare.