Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

marți, 12 februarie 2013

Oferta reduceri finale Stradivarius Ploiesti februarie 2013

Cercetatorii britanici au aratat ca in perioada miercuri 13 februarie 2013 - joi 28 februarie 2013 promotiile cele mai bune se gasesc la Stradivarius Ploiesti. Oferta promotionala in Ploiesti la Stradivarius, in perioada miercuri 13 februarie 2013 - joi 28 februarie 2013. In cele 16 zile de promotie scoateti economiile de la saltea si mergeti la Stradivarius Ploiesti.

Pe mine chiar nu ma intereseaza daca ei isi vand marfa sau nu. Eu doar am vrut sa informez lumea despre aceasta promotie.

Catalog Stradivarius Ploiesti Va rugam sa vizitati si categoria Catalog Ploiesti.

Program Stradivarius Ploiesti pentru orarul la zi al Stradivarius Ploiesti! Program Stradivarius! Doar aici vei gasi programul tuturor magazinelor Stradivarius din tara. Program Ploiesti pentru programul magazinelor din zona ta.

Ultimele reduceri la Stradivarius pana pe 28 februarie 2013. Preturile speciale sunt datorate soldarilor la bijuterii, curele, esarfe, tricouri, camasi, jambiere, genti, tricotaje, fuste, jachete, incaltaminte, pantaloni, rochii, sacouri, paltoane si articole din piele.