Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

duminică, 9 noiembrie 2014

Catalog Takko Targu Mures noiembrie 2014

Te-ai saturat sa tot alergi dupa oferte? Nu trebuie decat sa urmaresti acest blog. Reducerile imbatabile vin la tine acasa, la un click distanta. Iti prezint o oferta interesanta la Takko Targu Mures. Interval promotional: sambata 1 noiembrie 2014 - duminica 30 noiembrie 2014. Demential! In cele 30 zile de promotie beneficiati de preturi mici, mici, mici!

Hai la cumparaturi sau mai cauta pe site si alte promotii.

Citeste toate ofertele Takko din Targu Mures: acceseaza linkul Catalog Takko. Ca sa nu fie discriminare, facem publicitatea tuturor magazinelor din Targu Mures: Catalog Targu Mures.

Inainte de a merge la cumparaturi verifica programul Takko pentru ziua de azi: Program Takko Targu Mures Program Takko! Doar aici vei gasi programul tuturor magazinelor Takko din tara. Programul tuturor magazinelor importante din Targu Mures este disponibil aici: Program Targu Mures.



Culoare la superlativ! Topuri, tricouri, pantaloni scurți sau lungi și colanți cu imprimeuri haioase și moderne ne înveselesc în orice moment al zilei. Comercializare numai în cantităţi obişnuite. Oferte numai în limita stocului disponibil. Sunt posibile abateri de culori cauzate de tipărirea revistei. Ne rezervăm dreptul la modificări. Articolele din catalog sunt exemple pentru modelele şi culorile disponibile pe stoc. Ne cerem scuze pentru eventualele abateri de culori, întârzieri de transport şi modificări de preţ.