Pagini:

miercuri, 12 noiembrie 2014

Catalog Takko Oradea noiembrie 2014

Te-ai obisnuit sa fii cu ochii in patru dupa promotii? Nu trebuie decat sa urmaresti acest blog. Iti prezint un catalog promotional interesant la Takko Oradea. Interval promotional: sambata 1 noiembrie 2014 - duminica 30 noiembrie 2014. Vreme de 30 zile scoateti economiile de la saltea si mergeti la Takko Oradea.

Pe mine chiar nu ma intereseaza daca ei isi vand marfa sau nu. Eu doar am vrut sa informez lumea despre aceasta promotie.

Arunca o privire pe Catalog Takko Daca vrei shopping intensiv, ai aici toate ofertele din Oradea: Catalog Oradea.

Fa click pe Program Takko Oradea pentru orarul la zi al Takko Oradea! Tot aici vei gasi si adresa magazinului Takko de care esti interesat. Am pentru tine si o lista cu programul magazinelor Takko din toata Romania: Program Takko. Tare, nu? Programul tuturor magazinelor importante din Oradea este disponibil aici: Program Oradea.



Culoare la superlativ! Topuri, tricouri, pantaloni scurți sau lungi și colanți cu imprimeuri haioase și moderne ne înveselesc în orice moment al zilei. Comercializare numai în cantităţi obişnuite. Oferte numai în limita stocului disponibil. Sunt posibile abateri de culori cauzate de tipărirea revistei. Ne rezervăm dreptul la modificări. Articolele din catalog sunt exemple pentru modelele şi culorile disponibile pe stoc. Ne cerem scuze pentru eventualele abateri de culori, întârzieri de transport şi modificări de preţ.