Pagini:

marți, 11 noiembrie 2014

Catalog Takko Brasov noiembrie 2014

Te-ai simtit vreodata manipulat de felul in care e prezentata o oferta a Takko? Iata o oferta normala in Brasov! Takko ne uimeste cu reducerile din perioada 1-30 noiembrie 2014. Pentru 30 zile cu mega reduceri beneficiati de preturi mici, mici, mici!

Daca nu te-a convins aceasta promotie, vezi in magazin sau mai cauta pe site.

Apasa pe Catalog Takko daca te intereseaza ofertele Takko Brasov. Daca vrei shopping intensiv, ai aici toate ofertele din Brasov: Catalog Brasov.

Inainte de a merge la cumparaturi verifica programul Takko pentru ziua de azi: Program Takko Brasov Daca esti interesat de programul magazinelor Takko din tara, arunca o privire si aici: Program Takko. Poate te intereseaza si Program Brasov.



Culoare la superlativ! Topuri, tricouri, pantaloni scurți sau lungi și colanți cu imprimeuri haioase și moderne ne înveselesc în orice moment al zilei. Comercializare numai în cantităţi obişnuite. Oferte numai în limita stocului disponibil. Sunt posibile abateri de culori cauzate de tipărirea revistei. Ne rezervăm dreptul la modificări. Articolele din catalog sunt exemple pentru modelele şi culorile disponibile pe stoc. Ne cerem scuze pentru eventualele abateri de culori, întârzieri de transport şi modificări de preţ.