Pagini:

marți, 11 noiembrie 2014

Catalog Takko Botosani noiembrie 2014

Catalog cu oferte speciale la Takko Botosani. Tine minte perioada: sambata 1 noiembrie 2014 - duminica 30 noiembrie 2014. Caraghios, dar chiar e buna oferta! Pentru 30 zile cu mega reduceri scoateti economiile de la saltea si mergeti la Takko Botosani.

Angajatii Takko mai pastreaza numai 30 zile aceasta oferta. Poate o sa mai fie una la fel de buna si in viitor.

Studiaza ofertele pe Catalog Takko Click pe linkul Catalog Botosani pentru toate ofertele din Botosani.

Fa click pe Program Takko Botosani pentru orarul la zi al Takko Botosani! Tot aici vei gasi si adresa magazinului Takko de care esti interesat. Daca esti interesat de programul magazinelor Takko din tara, arunca o privire si aici: Program Takko. Programul tuturor magazinelor importante din Botosani este disponibil aici: Program Botosani.



Culoare la superlativ! Topuri, tricouri, pantaloni scurți sau lungi și colanți cu imprimeuri haioase și moderne ne înveselesc în orice moment al zilei. Comercializare numai în cantităţi obişnuite. Oferte numai în limita stocului disponibil. Sunt posibile abateri de culori cauzate de tipărirea revistei. Ne rezervăm dreptul la modificări. Articolele din catalog sunt exemple pentru modelele şi culorile disponibile pe stoc. Ne cerem scuze pentru eventualele abateri de culori, întârzieri de transport şi modificări de preţ.