Pagini:

marți, 3 iunie 2014

Modelele verii 2014 de la Deichmann Bucuresti - Sandale Slapi Pantofi

Special pentru pasionatii de reduceri: catalog cu oferte speciale la Deichmann in Bucuresti, doar in perioada 1 iunie - 31 august 2014. Tentant, nu-i asa? Vreme de 92 zile scoateti economiile de la saltea si mergeti la Deichmann Bucuresti.

Mai mult ca sigur veti regreta daca nu cumparati acum cat este aceasta promotie!

Apasa pe Catalog Deichmann daca te intereseaza ofertele Deichmann Bucuresti. Vizitateaza si categoria Catalog Bucuresti unde am strans cele mai bune oferte din oras.

Inainte de a merge la cumparaturi verifica programul Deichmann pentru ziua de azi: Program Deichmann Bucuresti Am pentru tine si o lista cu programul magazinelor Deichmann din toata Romania: Program Deichmann. Tare, nu? Poate te intereseaza si Program Bucuresti.



Seducãtoare și comode sunt modelele de încãlțãminte de damã prezentate în acest nou pliant Deichmann, care pune accentul pe spectaculoasele sandale trendy, cu talpã platã sau ortopedicã, ale colecției Graceland. Copiii se vor bucura și ei de multicolorele sãndãluțe, iar bãrbații vor putea alege dintre sandalele confortabile și masculine ale colecțiilor Memphis One, Venice, Gallus sau AM. Și, sã nu uitãm : prețurile și calitatea la Deichmann sunt cu adevãrat avantajoase!